Najnovije

Bernarda Brunović na Dori

17. siječnja 2019.
Komentari isključeni
1.602 Pregleda

Bernarda Brunović, Švicarka samoborskih korijena, izborila je pjesmom “I belive in true love”, prestižno sudjelovanje na Dori, natjecanju za pjesmu Eurovizije, koje će se održati u veljači u sklopu Dana HRT-a. Pjesmu je napisao njezin dugogodišnji suradnik Duško Rapotec Ute, dok je tekst pjesme Bernarda napisala sama, uz pomoć Tatjane Bon.

Tako Samobor po prvi put ima svog predstavnika na Dori, a osim nagrađivanih samoborskih “porinovca”, nagrada se očekuje i na ovoj glazbenoj manifestaciji, koja se nakon osam godina vraća na javnu scenu. Žiri u sastavu Ivana Vrdoljak Vanna, Zlatko Turkalj Turki, Igor Geržina, Ante Pecotić, Antonija Šola i Zlatko Gall, s predsjednikom Željanom Klašterkom, izabrao je 16 izvođača za ovogodišnju Doru – izvijestio je HRT. Na natječaj je bilo prijavljeno 166 pjesama pa nije bilo jednostavno doći do najboljih.

Sretno Bernarda!

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.