PK Scout ima novo vodstvo!

16. siječnja 2019.
Komentari isključeni
1.134 Pregleda

Planinarski klub Scout jučer je održao izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za predsjednicu kluba izabrana je Nataša Franić, a u predsjedništvu su još Valentina Pavliša, Vedran Stern, Katarina Rubinić i Igor Kos.

Dojučerašnji predsjednik kluba Marijan Koletić zahvalio je svim članovima na dosadašnjoj suradnji te novom vodstvu poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

“U fokusu našeg rada i dalje će biti promicanje i razvijanje istinskih vrijednosti planinarstva, razvijati ćemo i njegovati zajedništvo u klubu te intenzivirati dostupnost informacija o radu kluba i izletima svim članovima i građanstvu na području Samobora i šire. Svi zainteresirani, voljni i željni ugodnog društva i prekrasne prirode mogu nam se pridružiti na našim izletima” – kaže novoizabrana predsjednica kluba, Nataša Franić.

Ove je godine u planu 27 izleta po Hrvatskoj i Sloveniji, a sve informacije o njima će biti na web i facebook stranici kluba. Zainteresirani su dobrodošli i svakog utorka na redovite sastanke članova, od 20 sati, na adresi ulica Josipa Komparea 5.

Uz organiziranje izleta Planinarski klub Scout provodi i druge aktivnosti, a to je održavanje Samoborskog scoutskog puta, proslava Dana kluba, biciklijada i slično. Članovi i članice provode i radne akcije u Planinarskom centru Koretići o kojem brinu te u kojem od proljeća, svakog vikenda, dežuraju i dočekuju planinare i ljubitelje prirode.

Prvi idući izlet koji Planinarski klub Scout organizira je izlet na Svetu Geru. Ide se 27. siječnja, a više informacija potražite na www.pkscout.hr kao i facebook stranici kluba!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.