Zimski karate kamp u Topuskom

15. siječnja 2019.
Komentari isključeni
651 Pregleda

Ovogodišnji zimski trening kamp u organizaciji IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska održan je od 11. do 13. siječnja u Top termama Topusko. Pored članove klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, na kampu su sudjelovala i dvojica članova kluba MTV iz Münchena te njihov trener sensei Stefan Beer koji je uz trenere domaćih klubova u ulozi gostujućeg instruktora približio njemačku školu kyokushina.

Kamp je bio usmjeren u pripreme za ovogodišnju sezonu, no isto tako pored odrađenih sedam treninga dovoljno je vremena ostalo i za turnire u sportskim igrama i za kupanje. Klubovima sada predstoji nastup na turniru početkom veljače u Mađarskoj te organizacija 16. kupa Domenice koji će se održati 9. ožujka u Svetoj Nedelji i na kojem se očekuje veći broj od 280 natjecatelja iz 13 zemalja koliko ih je nastupilo prošle godine. Za organizaciju ovogodišnje Domenice pripreme su u punom zamahu i prve prijave već su pristigle, a nastup na turniru moguć je svima koji su voljni okušati se u karateu s punim kontaktom uz rok prijave do 27. veljače.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.