Najnovije

Zvonimir Brleković naslijedio Hrvoja Vešligaja

9. siječnja 2019.
Komentari isključeni
421 Pregleda

Brdsko-biciklistički klub Krpelj od kraja prošle godine ima novog predsjednika. To je Zvinimir Brleković kojemu je predsjedničku dužnost povjerila skupština udruge održana u dvorani samoborskog umirovljeničkog udruženja. Uz njega, u vodstvu kluba bit će i dosadašnji predsjednik Hrvoje Vešligaj i Kristijan Runtas. Na skupštini se okupilo 80-ak ljudi, većinom članova kluba te prijatelja i gostiju iz Samoborskog športskog saveza, gradske zajednice tehničke kulture, biciklističkih klubova Bumbar i 4 Islands, sponzora i drugih simpatizera kluba.

BBK Krpelj je 2018. godine organizirao četri velika događaja, tri Occupy biciklijade i breveto maraton “BRM200 Žumberak na kvadrat”, koja su ukupno okupila više od tisuću biciklista. Posebno je bila uspješna “Occupy Dukat Fit” biciklijada koja se održala 3. lipnja i okupila 500-tinjak biciklista.

Na skupštini je sumiran sav taj rad u prethodnoj godini i predstavljeni su planovi za 2019. Uz redovito sudjelovanje na biciklističkim natjecanjima i maratonima u Hrvatskoj, BBK Krpelj je u 2018. godini brojio 125 članova, koji su se osim biciklističkim aktivnostima, bavili i sudjelovanjem na treking ligama i planinarenjem. Ove godine BBK Krpelj će organizirati školu pravilnog i sigurnog upravljanja biciklom namijenjenu osnovnoškolcima i starijim predškolcima kroz tzv. “Kids1st” program koji će se održati na pripremljenom poligonu od sedam osnovnih elemenata.

Na početku skupštine prikazan je kratak film, koji je napravio Hrvoje Vešligaj, a koji na kratak i humorističan način prikazuje samo dio brojnih aktivnosti Krpelja u prošloj sezoni.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.