Od karate ponosa Samobora do zimskih malonogometnih turnira

9. siječnja 2019.
Komentari isključeni
255 Pregleda

Samobor se ponovno priprema za velebni karate spektakl Grand Prix Croatia 2019. koji će dolazećeg vikenda u našem gradu okupiti oko 1700 karateka iz cijeloga svijeta. Turnir smo u emisiji najavili u razgovoru s glavnim tajnikom Hrvatskog karate saveza Darkom Šimuncem (na naslovnoj fotografiji).

Osvrnuli smo se i na dva dugovječna malonogometna turnira koji su na prijelazu iz stare u novu godinu obilježili sportski Samobor. O 57. izdanju Trofeja grada Samobora razgovarali smo s direktorom turnira i tajnikom Nogometnog kluba Samobor Draženom Ivančevićem (na gornjoj fotografiji), a o haklu na 51. turniru Tri kornera – penal, odigranom u Bregani, s predsjednikom tamošnjeg nogometnog kluba Goranom Grdinićem (na donjoj fotografiji).

Tema naše emisije bila je i ovogodišnja sljemenska Snježna kraljica, natjecanje u skijaškom slalomu za Svjetski kup.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.