Najnovije

Od karate ponosa Samobora do zimskih malonogometnih turnira

9. siječnja 2019.
Komentari isključeni
499 Pregleda

Samobor se ponovno priprema za velebni karate spektakl Grand Prix Croatia 2019. koji će dolazećeg vikenda u našem gradu okupiti oko 1700 karateka iz cijeloga svijeta. Turnir smo u emisiji najavili u razgovoru s glavnim tajnikom Hrvatskog karate saveza Darkom Šimuncem (na naslovnoj fotografiji).

Osvrnuli smo se i na dva dugovječna malonogometna turnira koji su na prijelazu iz stare u novu godinu obilježili sportski Samobor. O 57. izdanju Trofeja grada Samobora razgovarali smo s direktorom turnira i tajnikom Nogometnog kluba Samobor Draženom Ivančevićem (na gornjoj fotografiji), a o haklu na 51. turniru Tri kornera – penal, odigranom u Bregani, s predsjednikom tamošnjeg nogometnog kluba Goranom Grdinićem (na donjoj fotografiji).

Tema naše emisije bila je i ovogodišnja sljemenska Snježna kraljica, natjecanje u skijaškom slalomu za Svjetski kup.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.