Zimski sportko za osnovce i srednjoškolce

1. siječnja 2019.
Komentari isključeni
685 Pregleda

Zimski sportsko za samoborske i svetonedeljske školarce sa svojim aktivnostima nastavlja se već sutra, 2. siječnja. U dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija sutra, naime, započinje dvodnevni turnir u odbojci 3+3, za mješovite ekipe, koji će se odigravati između 8 i 14 sati. U dvorani Osnovne škole Milana Langa u Bregani sutra i prekosutra učenici petih i šestih razreda rekreirat će se između 8 i 13 sati uz badminton i igru graničara.

I dok su samoborski osnovci i srednjoškolci svoje malonogometne turnire okončali u staroj godini, svetonedeljski osnovci sa svojim tek započinju. Tamo će se mali nogomet u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka igrati u četvrtak i petak od 8 do 16 sati.

Vrata Sportske dvorane Samobor za sve ovdašnje srednjoškolce bit će otvorena 3. i 4. siječnja od 9 do 12 sati, a razne sportske aktivnosti odvijat će se i u sportskoj dvorani Osnovne škole Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem i to 3., 8. i 10. siječnja, također između 9 i 12 sati.

Gradsko klizalište na prostoru nekadašnje vojarne i ove godine polaznicima osnovnih škola tijekom zimskih školskih praznika omogućuje besplatno klizanje svakim radnim danom između 13 i 14 sati i 30 minuta.

Sve te aktivnosti, u organizaciji Školskog športskog saveza Samobora i Svete Nedelje, odvijaju se pod stručnim nadzorom nastavnika i profesora tjelesne i zdravstvene kulture i studenata kineziologije s tim da svi učenici u njima sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.