Zimski filmko u kinu

1. siječnja 2019.
Komentari isključeni
704 Pregleda

I ove će se godine samoborski mališani moći veseliti novim filmovima za djecu jer ih već od sutra u kino dvorani Hrvatskog doma očekuje besplatni program Zimskog filmka. Na prvoj projekciji, sutra u 11 sati, moći će pogledati “Snježnu kraljicu 3: Vatra i led”, animirani sinkronizirani film, nastavak prethodna dva u kojemu, nakon junačke pobjede Snježne kraljice i kralja, Gerda i dalje ne može pronaći mir. Njezin san je pronaći roditelje te konačno skupiti cijelu obitelj. Gerda i njezini prijatelji odlaze zato na putovanje u potragu za njezinim roditeljima, a na tom se putu susreću s novim izazovima i otkrit će antički čarobni artefakt. Od tog trenutka ništa više neće ići prema planu.

Glasove likovima u filmu posudili su Nina Kraljić, Robert Bošković, Ivan Glowatzky, Željko Duvnjak, Luka Peroš i Sanja Hrenar.

Nove su prijekcije, također kao matineja, od 11 sati, na rasporedu 3., 8., 9. i 10. siječnja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.