U novu godinu s pjesmom, plesom, radošću, pjenušcem i vatrometom

1. siječnja 2019.
Komentari isključeni
884 Pregleda

Jednosatno glazbeno zagrijavanje za onaj pravi, ponoćni doček nove godine, uz domaći Falset band, bilo je dovoljno da u velikoj mjeri ispunjeni Trg kralja Tomislava, i uz nešto malo slabe susnježice, noćas s radošću i veseljem uđe u novu 2019. godinu.

Pojedinci su se do ponoći i dobro raspjevali, a plesni parovi do prvih taktova valcera i rasplesali te u istom ritmu nastavili i nakon odbrojavanja posljednjih sekundi stare godine i ponoćne čestitke samoborskog gradonačelnika Kreše Beljaka. Na pozornici i oko nje ispio se pjenušac, zaplesao valcer, a zrakom se proširili vatrometni projektili Mirnovec Pirotehnike.

Grad Samobor i Turistička zajednica pobrinuli su se da svi okupljeni uživaju i u besplatnim češnofkama i kuhanom vinu, a ugostitelji da im novogodišnja zabava potraje do dugo u noć.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.