Samobor dočekao Novu godinu u podne!

31. prosinca 2018.
Komentari isključeni
1.067 Pregleda

SAMOBOR je dočekao Novu godinu u podne! Brojnim građanima i posjetiteljima okupljenim na suncem obasjanom Trgu kralja Tomislava sve najbolje u Novoj godini zaželio je gradonačelnik Samobora, Krešo Beljak. Sve okupljene prozvao je da dođu u Samobor i na doček u ponoć. Točno u podne otvoren je šampanjac, a u zrak je poletjelo stotinu balona.

Za odličnu atmosferu na središnjem samoborksom trgu pobrinuli su se Giuliano i Diktatori, a publiku su prije njihovog nastupa zagrijali DJ Jurki & DJ eM Bee.

Predstavile su se i mlade snage Športskog plesnog kluba Samobor, koji je inicijator podnevnog dočeka Nove godine u Samoboru. Ideju su prije više godina podržali u Gradu i Turističkoj zajednici pa je podnevni doček u Samoboru već tradicija.

Turistička zajednica grada Samobora i Grad Samobor pobrinuli su se da građani i posjetitelji uživaju u besplatnom kuhanom vinu i češnofkama.

“Sunce obasjava Trg, tradicija se nastavlja, sretna Nova godina svima, sve najbolje vama i vašim obiteljima, svim Samoborkama i Samoborcima i svim prijateljima Samobora, drago mi je da se vidimo u ovako velikom broju i sve vas pozivam da dođete na doček u ponoć” – rekao je gradonačelnik Krešo Beljak.

U ponoć će se u novu 2019. u Samoboru ući uz ritam valcera, Falset band i vatromet Mirnovec Pirotehnike. U ponudi će ponovno biti besplatno kuhano vino i češnofke to go, a program počinje u 23 sata. Ugostitelj mogu noćas raditi do 4 sata.

Zbog dočeka Nove godine Trg kralja Tomislava bit će zatvoren za promet u vremenu od od 22 do 1 sat poslije ponoći. Organizatori dočeka su Grad Samobor, Turistička zajednica grada i Plesni klub Samobor, potpomognuti Komunalcem i Poduzetničkim centrom Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.