Dominacija samoborskih bridžista

31. prosinca 2018.
Komentari isključeni
780 Pregleda

Četvrtu godinu uzastopce Športski bridž klub Samobor održao je na kraju godine, u subotu, 29. prosinca, Memorijalni bridž turnir u spomen na Gordana Borovčaka, dugogodišnjeg tajnika kluba te voditelja tečajeva i teoretičara bridža. Na turniru su se u sjedištu kluba, u restoranu Samoborska oštarija, okupila 42 sudionika, odnosno 21 par. Ovoga su puta sva tri prva mjesta osvojili parovi samoborskog kluba. Zlatnu medalju osvojio je mješoviti par Ksenija Noršić – Marko Grgurić, drugi par također je mješoviti Đerasimović – Nikola Foriš, a treći je ženski par Lada Faulend – Dubravka Penić. Ujedno su podijeljena i priznanja najboljim pojedincima i parovima Športskog bridž kluba Samobor u 2018. godini. Kao što i priliči ovim blagdanskim danima, turnir je završio ukusnom zakuskom i pjesmom.

Športski bridž klub Samobor nastavit će i u 2019. godini održavati redovite turnire utorkom i petkom u 18 sati i 30 minuta u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane bridžiste i one koji to žele postati da im se pridruže. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

Diana Koller

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.