Paketi Crvenog križa za ljude u potrebi

29. prosinca 2018.
Komentari isključeni
657 Pregleda

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika podijelilo je uoči Božića i Nove godine pakete ljudima s našeg područja, koji su u potrebi.

Uz 315 redovitih paketa i 100-injak složenih u suradnji sa samoborskim sportašima, preko Samoborskog športskog saveza i akcije “Sportsko srce Samobora”, uljepšani su ovi blagdanski dani svim korisnicima pomoći. No, Gradsko društvo je nabavio i 350 paketa hrane i higijenskih potrepština financiranih sredstvima FEAD fonda, koji su podijeljeni korisnicima zajamčene minimalne naknade.

Crveni križ ovim putem zahvaljuje svim svojim volonterima i predstavnicima mjesnih odbora iz Samobora, Svete Nedelje i Stupnika koji su im pomogli da paketi na vrijeme stignu na sve adrese.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.