Djed Božićnjak i Vilenjak vratili vlak u Samobor

22. prosinca 2018.
Komentari isključeni
774 Pregleda

U tijeku je još jedan bogat adventski program na Trgu kralja Tomislava. Pored božićnog sajma na kojem se nude domaće samoborske delicije, vino, bermet, medenjaci, licitari, suveniri, nakit i drugi proizvodi, građani i posjetitelji našeg grada mogu uživati u gastro programu udruge Etno fletno te zabavno glazbenom programu.

Na radost najmlađih u naše je grad su stigli i Djed Božićnjak, Vilenjak Zvonček i Dobra vila i to Srebrnom strijelom, posebnim vlakićem u kojem će voziti djecu i razveseliti ih slatkišima sve do 13 sati.

Vlak je “mrak” kažu djeca, a da je ekološki i radi na struju pohvalio se Vilenjak i pozvao sve mališane na vožnju!

Program u špelunkici počeo je počeo pričom za dobro jutro, a mališani su uz pomoć članica udruge Etno Fletno ukrašavali licitare i izrađivali božićni kinč.

Za glazbeni dio programa pobrinuo se Dječji zbor Smješak. Svima su pjesmom čestitali Božić i Novu godinu.

Danas od 16 sati u špelunkici pogledajte Kupaće gaće na božićnom drvcu koje izvode GKS Skečeri, a sutra u isto vrijeme uživajte u predstavi Amaterskog kazališta Lutonjica Toporko Djed i repa.

Tamburaški sastav Od sumraka do zore glazbom je upotpunio prijepodne na Trgu kralja Tomislava, a u popodnevnom programu nakon paljenja adventske svijeće koje organizira Ogranak Matice hrvatske možete uživati uz tradicionalne pjesme i Pjevački zbor Rakov Potok, te od 18:30 sati u nastupu Samoborskih fakina.

Kućice s prigodnom prodajom i ugostiteljskom ponudom bit će otvorene do 21 sat.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.