Puni sat zanimljivih sportskih priča

19. prosinca 2018.
Komentari isključeni
333 Pregleda

Aktualne sportske priče i ovaj su tjedan svoje mjesto našle u Športofonu, koji smo otvorili razgovorom s trenerom seniorske momčadi Košarkaškog kluba Samobor, Marinom Sedlarom (na naslovnoj fotografiji). Pred njima je, naime, jednoipolmjesečna zimska stanka prije nastavka prvenstva u Drugoj ligi centar u kojoj su Samoborci i više nego uspješni i trenutno drugi na ljestvici.

Počela je i serija zimskih malonogometnih turnira, a jedan od najneobičnijih je onaj koji se već pola stoljeća igra u Bregani. O ovogodišnjem, 51. po redu haklerskom nadmetanju pod nazivom “Tri kornera – penal” i tim njegovim specifičnostima, priču nam donosi Goran Grdinić (na slici gore), predsjednik Nogometnog kluba Bregana, koji je organizator turnira.

Uz to, osvrtom smo popratili završetak jesenjeg dijela natjecanja u Premijer ligi rukometaša i Drugoj hrvatskoj ligi – zapad za rukometašice, ekipno državno prvenstvo u karateu, polaganje ispita za više pojasave u kyokushin karateu i judo turnire te najavili godišnju skupštinu Samoborskog športskog saveza.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.