Dvije državne bronce za samoborske karateke

18. prosinca 2018.
Komentari isključeni
538 Pregleda

S dvije državne medalje, obje brončanog sjaja, sa subotnjeg ekipnog državnog prvenstva u karateu za seniore, održanog u školskoj sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu, u Samobor su se vratili samoborski karataši i karatašice.

Seniorke Karate klub Samobora u sastavu Ana i Maja Lenard, Ivana Bebek i Silvija Buzaljko nisu uspjele obraniti titulu prvakinja Hrvatske i ove godine osvojile su brončano odličje. Seniorska ekipa u sastavu Dario Svetić, Ian Baždar, Enes Garibović, Boran Berak, Igor Beketić Katanec i Toni Vuković također je uspjela osvojiti broncu.

S ove dvije državne medalje Karate klub Samobor ostvario je u 2018. godini zbir od čak 18 osvojenih državnih medalja u svim uzrasnim kategorijama čime se nalazi u samom vrhu uspješnosti hrvatskih karate klubova.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.