Pointova plesna božićna produkcija

17. prosinca 2018.
Komentari isključeni
580 Pregleda

I Sportska dvorana Samobor u subotu je navečer bila puna plesačica i plesača. Plesni klub Point priredio je tamo svoju 4. Božićnu produkciju na kojoj je nastupilo 300-injak njegovih članova uz goste – plesače iz Plesnog kluba Jazzelle iz Zagreba i Studija Puls iz Zaprešića.

Tribine dvorane bile su prepune i tražilo se mjesto više za gledanje bogatog programa od 27 koreografija u raznim plesnim stilovima. Srca publike osvojila su dječica od 4 godine kojima je to bio prvi nastup, a najveći pljesak pokupile su seniorske grupe kluba.

Plesni klub Point ove će godine proslaviti 5 godinu postojanja, a do sada su osvojili brojna priznanja, sudjelovali na međunarodnim festivalima i natjecanjima i predstavljali Samobor diljem Hrvatske i Europe. (foto – FB PK Point – by Tina Kadoić)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.