Najnovije

Od malog reketa i loptice preko Sportskog srca do dvoranskog hakla

12. prosinca 2018.
Komentari isključeni
364 Pregleda

Uz uobičajeni presjek najaktualnijih sportskih rezultata s područja Samobora i Svete Nedelje, u ovoj emisiji ugostili smo predsjednika Stolnoteniskog kluba Samobor Krunoslava Zniku (na naslovnoj fotografiji) i u razgovoru s njim osvrnuli se na završetak prvenstvene polusezone stolnotenisača u Prvoj hrvatskoj ligi – zapad, ali i na rad cijelog kluba i svih njegovih selekcija.

S tajnicom Samoborskog sportskog saveza Marijanom Radek popričali smo o ovogodišnjoj humanitarnoj akciji “Sportsko srce Samobora”, koje ponovno kuca za naše sugrađane potrebite pomoći. Već je vrijedno prikupljaju sportski klubovi i ona će preko Gradskog društva Crvenog križa u sljedećih mjesec dana biti dostavljena svima koji su u potrebi.

Budući da su u tijeku prijave za sudjelovanje na 57. Trofeju grada Samobora, najstarijem malonogometnom turniru u Hrvatskoj, čiji je organizator NK Samobor, razgovarali smo i s tajnikom kluba Draženom Ivančevićem (na gornjoj fotografiji).

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.