Srebro i bronca za samoborske šahiste

10. prosinca 2018.
Komentari isključeni
566 Pregleda

U organizaciji Šahovskog saveza Zagrebačke županije i Šahovskog kluba Rugvica kao domaćina, u subotu je u Novakima Oborovskim održan posljednji ovogodišnji kadetski turnir. Odigrana su tri turnira: U9, U12 i U15 s tempom igre 7 minuta + 5 sekundi po svakom odigranom potezu. Na turniru su sudjelovali i mladi šahisti Šahovskog kluba Samobor: u kategoriji do 9 godina Rudi Pecotić, Filip Budiselić i Antun Glasnović te Oliver Magdić Govedarica i Ivan Horvat u kategoriji do 12 godina.

Članovi Šahovskog kluba Samobor osvoji su dvije medalje: u kategoriji do 9 godina drugo mjesto osvojio je Filip Budiselić (naslovna fotografija), a u kategoriji do 12 godina treći je bio Oliver Magdić Govedarica (gornja fotografija).

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.