Medalja do medalje

10. prosinca 2018.
Komentari isključeni
912 Pregleda

Desetero samoborskih streličara nastupilo je jučer na turniru Sveti Nikola u Sisku. Mario Vavro već je sve naviknuo na odlične rezultete pa ne čudi njegovo prvo mjesto i ispucana 593 kruga – najviši rezultat na turniru.

U klasi složenog luka u kadetskoj konkurenciji nastupili su Talia Valentak koja je osvojila prvo i Vigo Mikola koji je osvojio drugo mjesto. U istoj klasi, ali u kategoriji djece do 14 godina Kristijan Sopić je osvojio prvo mjesto. U klasi zakrivljenog luka Luna Pađan osvojila je treće mjesto u kategoriji djevojčica do 14 godina, a Bruno Noršić deseto mjesto u seniorskoj kategoriji. U klasi standardnog luka Patricija Belak osvojila je prvo mjesto u kategoriji djevojčica do 14 godina, a Lovre Koritnik i Jan Kodrić prva dva mjesta u kategoriji dječaka do 12 godina. U istoj klasi nastupio je za Samobor i Vedran Jelača kojemu je ovo bio prvi turnir pa je pucao izvan kategorije. U klasi golog luka Zlatko Pentek osvojio je deseto mjesto.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.