Nogometaši Hvara u posjeti svetonedeljskim nogometašima

7. prosinca 2018.
Komentari isključeni
743 Pregleda

S Hvara su danas u Svetu Nedelju došli nogometaši Hvara i to na poziv Nogometnog kluba Sloga Brezje. Prilika je to da se podruže kroz sport i razmijene informacije o Nogometnoj školi. Nogometaše s Hvara, predsjednika i trenera kluba u Gradskoj vijećnici primili su gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec sa svojim suradnicima te voditelj Nogometne škole Ratko Ninković i predsjednik NK Sloga Brezje Darko Hajtok.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec poželio je dobrodošlicu Hvaranima istaknuvši kako mu je izuzetno drago vidjeti rezultate koje su nogometaši Hvara postigli kroz implementaciju Nogometne škole u svome klubu, te da vjeruje kako će i svetonedeljski nogometaši kroz navedenu školu mnogo naučiti. Zahvalivši na posjeti, poželio im je mnogo uspjeha u budućim sportskim aktivnostima.

Predsjednik NK Hvar Lorenzo Tudor zahvalio je na toploj dobrodošlici te naglasio tradiciju djelovanja kluba s obzirom da su osnovani prije gotovo 80. godina, odnosno 1939. godine. Broje oko stotinu članova, a djeluju kroz 4 sekcije određene po dobi. Imaju 7 trenera i treniraju 4 puta tjedno, a nalaze se u 2. županijskoj ligi. Od 2013. godine provode Nogometnu školu pod mentorstvom Ratka Ninkovića, te su iznimno zadovoljni rezultatom provođenja iste. „Do sada su već dva člana NK Hvar postali članovi Hrvatske nogometne reprezentacije, a to je zasigurno rezultat vještine i znanja koje su postigli kroz Nogometnu školu“ istaknuo je predsjednik NK Hvar Lorenzo Tudor.

Sutra će na nogometnom igralištu u Brezju biti odigrane dvije prijateljske utakmice između Sloge i Hvara. Prva počinje u 12, a druga u 13 sati i 30 minuta.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.