Uspjeh mladih plesača!

5. prosinca 2018.
Komentari isključeni
629 Pregleda

Veliki uspjeh za hrvatski sportski ples prošlog su vikenda u Mariboru postigli naši osnovci Samoborac, Dan Hude i njegova plesna partnerica, Sisčanka Zara Ivičinec. Oni su na međunarodnom natjecanju u Mariboru,  DSE Children European Grand Prixu 2018., bili jedini hrvatski predstavnici u finalnim natjecanjima u obje discipline i osvojili 3. mjesto u latinskoameričkim i 6. mjesto u standardnim plesovima. Pokazali su svoj najbolji ples u jakoj konkurenciji 20-tak plesnih parova iz Estonije, Rumunjske, Slovačke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske.

Vedran Sraga i Danova sestra, Paula Hude, na WDSF World Open natjecanju su ušli u  četvrtfinale najjače kategorije natjecatelja u konkurenciji 80-tak parova i osvojili 20.mjesto u LA i 21.mjesto u ST plesovima što upućuje na konstantni napredak i proboj među najbolje svjetske plesače.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.