Samoborci uspješni na bridž turnirima

5. prosinca 2018.
Komentari isključeni
588 Pregleda

Na tradicionalnom Adventskom turniru u bridžu, održanom 1. prosinca u organizaciji Zagrebačkog bridž saveza u Dvorani sportova u Zagrebu, sudjelovalo je rekordnih 58 parova.

Športski bridž klub Samobor predstavljalo je 11 članova. Najbolji plasman postigle su članice samoborskog kluba Vesna Kartelo i Sanja Zaradić, osvajanjem 14. mjesta. .Devetnaesti je bio Zoran Majerić, a dvadeseti par Darko Kolombo-Ranko Končelević. Ovo je bio najposjećeniji bridž turnir ove godine u Hrvatskoj.

U subotu prije toga, 24. studenoga trinaestero članova ŠBK Samobor sudjelovalo je i na Seniorskom prvenstvu Hrvatske 2018.godine, također u Dvorani sportova u Zagrebu. U jakoj konkurenciji se samoborski par Ivan Gluščić i Sanja Zaradić plasirao na peto mjesto s četvrtim najboljim rezultatom. Dobar plasman imale su i članice ŠBK Samobor Nevenka Gluščić i Desa Borovčak, koje su zauzele jedanaesto mjesto.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.