Po 11. put likovni odjel samoborske Matice predstavio svoju blagdansku izložbu

5. prosinca 2018.
Komentari isključeni
999 Pregleda

Samoborski ogranak Matice hrvatske već tradicionalno konac godine obilježava i izložbom radova članova svog likovnog odjela. U svom 11. izdanju božićna izložba otvorena je u prostorijama samoborskog Komunalca. a kako je istaknuto sinoć prilikom otvorenja, ona je i prodajnog karaktera.

Okupljene “matičare” na početku je u ime Komunalca pozdravio Darko Vrkljan irazivši zadovoljstvo činjenicom da će korisnicima komunalčevih usluga koji budu dolazili u njihove prostorije boravak biti ugodniji u blagdanskom okruženju koje su stvorila izložena djela.

O njima je ovaj put govorio profesor Željko Nemec istaknuvši raznolikost motiva i tehnika te je pozvao sve koji ugledaju neko djelu koje im se svidi da se slobodno raspitaju za kupovinu.

Predsjednica likovnog odjela samoborske Matice Snježana Zakanj Radovanić iskoristila je otvorenje kako bi zahvalila domaćinima i svima koji pomažu rad likovnog odjela, a posebno autorima koji su i ove godine održali blagdansku izložbenu tradiciju. Njih je ove godine 14 i predstavljaju se s 50ak djela.

Otvorenje blagdanske izložbe Likovnog odjela samoborske Matice svojim su glazbenim programom upotpunile Maja CIpek i Lada Lokmer i ovaj put kao Duo MaLa, a uz njihove pjesme u Komunalcu se čak i zaplesalo.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.