Članovi Udruge osoba s invaliditetom prikazali svoju likovnost

5. prosinca 2018.
Komentari isključeni
1.016 Pregleda

Članovi Udruge osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje za kraj godine pipremili su izložbu svojih likovnih radova kojom se gradska udruga i kroz svoju kulturnu djelatnost priključila obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

U prostorijama udruge na Autobusnom kolodvoru Samobor podršku vrijednim umjetnicima s invalididtetom jučer popodne došli su iskazati zamjenice samoborskog i svetonedeljskog gradonačelnika Sanja Horvat Iveković i Marija Hršak te predsjednica Udruge invalida rada Grada Zagreba Nada Vorkapić.

Okupljene je pozdravio predsjednik udruge Viktor Jozić iskoristivši priliku za zahvalu gradovima i županiji koji podupiru rad udruge te prije svega vrijednim članovima čiju je kreativnost potaknula voditeljica likovnih radionica Sandra Veseli. Izložbu je službeno otvorila članica udruge i jedna od izlagačica, Snježana Antloković, a djela članova Udruge osoba s invaliditetom Samobor i Svete Nedelje ragledat će se moći u prostorijama na Autobusnom kolodvoru u vrijeme blagdana.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.