Profectusovcima 16, a Sakurama 8 medalja

3. prosinca 2018.
Komentari isključeni
707 Pregleda

Prvenstvo Zagrebačke županije u judu održano je u subotu u Krašiću. Natjecalo se 10 klubova s područja Zagrebačke županije sa 168 natjecatelja.

Judo klub Profectus Samobor nastupio je s 18 natjecatelja i postao bogatiji za 16 novih medalja i peharom za treće mjesto u ekipnom plasmanu. U uzrastu dječaka i djevojčica do 10 godina novi županijski prvaci iz Profectusa su: Marko i Jakov Ćurić, Andrija Paripović i Anja Doljanin, a brončanu medalju je osvojio Nikola Sedlar. U uzrastu do 12 godina titulom prvaka okitio se Petar Slamar, viceprvaci su Teo Bošković, Fredi Pavlović i Jakov Župančić, a bronce su osvojili Sven Bečki i Lena Petrinić. U uzrastu do 14 godina novi prvaci su Jana Cvjetko i Nikola Škalec, a brončani Potjeh Matej Vidić, Petra Turk i Patrik Župančić.

Svetonedeljske Sakure osvojile su novih osam medalja, pa u svojim redovima imaju tri prvakinje Zagrebačke županije, a to su Petra Ugarković do 10 godina, Ela Podgorski do 12 i Katarina Kallay do 14 godina. Viceprvaci Zagrebačke županije iz redova Sakura su Sara Golubić, Ana Ugarković i Jakov Babić, svi u konkurenciji do 14 godina. Brončana odličja izborili su Mia Krstulović među 10-godišnjacima i Lovro Medved kod četrnaestogodišnjaka.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.