Sveti Nikola u Samobor stiže dva puta

30. studenoga 2018.
Komentari isključeni
639 Pregleda

Na radost mališana sveti Nikola će i ove godine posjetiti Samobor, i to dva puta.
Svoj je dolazak potvrdio na humanitarnu akciju Velika srca trče u nedjelju, 2. prosinca kada će se s djecom nakon trčanja zasladiti slatkišima.

Akcija se održava na prostoru bivše vojarne od 10 do 14 sati, a pokrovitelj njegova dolaska je Turistička zajednica grada Samobora.

Na glavni gradski trg sveti Nikola stiže u četvrtak, 6. prosinca u 10 sati, kada će zajedno s djecom okititi božićno drvce, dar Darka Mihelića iz Vrbovca Samoborskog.

Sveti Nikola će prigodnim slatkišima nagraditi djecu iz dječjih vrtića Izvor, Grigor Vitez i Cvjetnjak koja su ove godine marljivo izrađivala božićne ukrase, ali i sve ostale mališane koji će im doći pomoći kititi drvce, uz podršku djelatnika Komunalca. Ovoga puta njegov će dolazak omogućiti Grad Samobor.

Prosinac je najradosniji mjesec u godini, a u Samoboru vas očekuje pregršt lijepih blagdanskih trenutaka! Što vas sve očekuje u danima samoborskog Adventa pratite na www.samobor.hr

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.