Sahranjen Boris Bogolin

30. studenoga 2018.
Komentari isključeni
876 Pregleda

Na Samoborskom groblju danas je sahranjen Boris Bogolin (75), dugogodišnji suradnik Samoborskih novina, Radio Samobora, Vatrogasnog vjesnika i drugih publikacija, istaknuti vatrogasni i kulturni djelatnik, dugogodišnji tajnik SIZ-a kulture te predsjednik i tajnik Vatrogasne zajednice Grada Samobora i član i tajnik DVD-a Samobor te član Gradske glazbe Samobor. Od Borisa Bogolina su se prigodnim govorima oprostili zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Samobor, Mladen Žitković i predsjednik DVD-a Samobor Damir Domin, a ispraćen je uz vatrogasne počasti.

Uz svoj posao, koji je uvijek vrijedno i temeljito obavljao te djecu i unuke kojima je dao svu svoju ljubav, uvijek je našao vremena da bude i kroničar Samobora i okolice, a brojne udruge zahvalne su mu na fotodokumentaciji koju je vrijedno sakupljao i objavljivao u brojnim monografijama. Jedan od posljednjih uradaka, na koji je bio izuzetno ponosan, bilo je suuređivanje monografije „Od Vatrogasne župe Samobor do Vatrogasne zajednice Grada Samobora 1929. – 2017.“

Borisa Bogolina rado ćemo se sjećati.

Prijateljica i suradnica
Diana Koller

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.