Dok velika srca trče, cestovni promet će se privremeno regulirati

29. studenoga 2018.
Komentari isključeni
750 Pregleda

Zbog održavanja manifestacije Velika srca trče, u nedjelju, 2. prosinca na snazi će biti privremena regulacija prometa na prostoru bivše vojarne.

Od 8:30 do 14:00 sati za promet će biti zatvorene Ulica Vlade Gotovca, Ulica Savke Dabčević Kučar, Ulica Vladka Mačeka i Ulica Željka Kovačića. Promet vanjskim prometnicama izvan samog prostora vojarne odvijat će se neometano.

Ovim putem iz Grada mole sugrađane da se služe parkiralištima izvan vojarne, jer će unutar nje parkiranje biti onemogućeno. Također obavještavaju kako klizalište radi redovno, no parkiralište ispred Centra za mlade koristit će se za potrebe akcije.

Pozivaju se svi sugrađani da se pridruže i pomognu u prikupljanju pomoći za mališane kojima je ona potrebna.

Već petu godinu zaredom Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor organizira ovu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge Nova budućnost.

U vremenu od 10 do 14 sati dobrodošli su svi ljudi velikog srca da otrče koji krug dužine 720 metara, prošeću ili podrže akciju svojim skromnim doprinosom. Naime, svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos i dužinu koju je pretrčao, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge.

Pozivaju se svi sportaši, zaljubljenici u trčanje i svi ljude velika srca da se pridruže u što većem broju. Pozivaju se i svi sportski klubovi, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da sudjeluju u ovoj akciji. Prijave započinju u 9 sati.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu, a uz partnerstvo s Centrom za mlade Bunker priprema se i zanimljiv blagdanski program koji će najviše veseliti djecu.

Pomozite organizatorima događanja da i ove godine uljepšaju Božić mališanima!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.