Humanitarno trčanje, auto rally show i borilački spektakl

28. studenoga 2018.
Komentari isključeni
793 Pregleda

Glavne teme ovog Športofona bile su humanitarno trčanje, auto rally show i borilački spektakl.

U razgovoru s predstavnicom Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, Petrom Aralicom, najavili smo novu božićnu humanitarnu akciju samoborskih trkača pod nazivom “Velika srca trče”, koja će se po peti put, u nedjelju, 2. prosinca, održati u našem gradu s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge Nova budućnost.

Potom smo se osvrnuli na atraktivne vožnje u sklopu ovogodišnjeg, devetog po redu Rally Show programa Santa Domenica održanog na šodericama Savrščaka o organizaciji Auto karting kluba Sveta Nedelja.

S Nenadom Šančićem iz Kickboxing kluba TNT Samobor podijelili smo dojmove o 11. po redu Ultimate Fight Challenge borilačkom spektaklu održanom u dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija.

Na kraju emisije podijelili smo sa slušateljima najnovije vijesti iz nogometnog, rukometnog i košarkaškog svijeta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.