Na Kupu Like pokupili 7 medalja

26. studenoga 2018.
Komentari isključeni
807 Pregleda

Judo klub Profectus Samobor osvojio je u subotu 7 medalja na tradicionalnom međunarodnom turniru Kup Like u organizaciji zagrebačkog Judo kluba Lika. U dvorani Sutinska vrela u Podsusedu nastupilo je 9 “profectusovaca” u uzrastu do 14 godina i u uzrastu mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te u konkurenciji 800 natjecatelja iz 83 kluba iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Austrije.

U uzrastu dječaka i djevojčica do 14 godina u kategoriji do 40 kilograma Jana Cvjetko je osvojila zlatnu medalju, a Petra Turk brončanu. U kategoriji dječaka do 50 kilograma Nikola Škalec kroz repasaž dolazi do brončane medalje. U uzrastu mlađih kadeta i mlađih kadetkinja još jedna sestra Cvjetko, Nina, u kategoriji do 44 kilograma, dolazi do zlatne medalje. I još jedna samoborska judo obitelj bila je zadovoljna subotnjim nastupima jer su Dora Hrkec u kategoriji do 57 kilograma i njezin brat Antonio u kategoriji do 50 kilograma imali isti put do medalja i u repasažu stigli do brončanih odličja. Do bronce je došao i Lovro Vitko u kategoriji preko 81 kilogram.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.