Počinje nova Zimska trail liga

23. studenoga 2018.
Komentari isključeni
568 Pregleda

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove je godine organizator Zimske trail lige, koja sutra starta u bajkovitom okružju Samoborskog gorja. Kao i proteklih godina, natjecatelje očekuju dvije lijepe, tehnički zahtjevne staze, duža na 16 kilometara, kraća na 9 kilometara te rekreativna staza duga 5 kilometara, koja je, osim za rekreativce, pogodna i za nordijsko hodanje.

Prvo od 13 kola održat će se sutra s početkom u 10 sati sa startom i ciljem kod Lovačke kuće na Poljanicama. Liga će potrajati do 23. veljače kad se održava već tradicionalno “fašničko kolo”.

Prijave su moguće putem Stotinke, a dodatne informacije dostupne su na web stranici i Facebook profilu Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.