Samoborski bridžisti na državnom prvenstvu

21. studenoga 2018.
Komentari isključeni
348 Pregleda

Na dvodnevnom prvenstvu Hrvatske za parove u bridžu, održanom proteklog vikenda u Rijeci, Športski bridž klub Samobor sudjelovao je s četiri para. Najveći uspjeh postigli su Ksenija Noršić i Marko Grgurić koji su se prvog dana plasirali u finale, a u konačnom su plasmanu osvojili izvrsno 11. mjesto. Ostali parovi Ivan Gluščić i Zoran Majerić, Anica i Nikica Staničić te Vesna Kartelo i Sanja Zaradić nastavili su se boriti u doigravanju i bili prepoznati kao najbolje organizirani klub. Ovaj odličan rezultat samoborskog para Noršić-Grgurić je ujedno novi poticaj za sudjelovanje na kvalifikacijama za B-ligu, koje predstoje u prosincu.

Dolazeće subote mnogi će parovi Športskog bridž kluba sudjelovati na Prvenstvu Hrvatske za seniore, koje se održava u Zagrebu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.