Samobor je lepi varoš – Rakov Potok

21. studenoga 2018.
Komentari isključeni
870 Pregleda

Rakov Potok jedan je od naših najvećih mjesnih odbora, drugi po veličini, pa u tom mjestu uvijek ima zanimljivih događanja, a ovaj put, osim o komunalijama, govorimo o prvom mjestu nogometaša Rakovog Potoka na kraju jesenskog dijela prvenstva u Prvoj županijskoj ligi – zapad te o novom usponu crkvenog pjevačkog zbora i dramskog studija Feniks Novi.

Na početku emisije ugostili smo predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Branimira Šiljka s uobičajenim rauzgovorom o komunalnim ostvarenjima i planovima, a potom smo s voditeljem zbora Zoranom Jašekom i članom zbora te voditeljem Dramskog studija Feniks novi, Alenom Jaklencem saznali čime su sve zaokupljeni zboraši i kazalištarci u Rakovom Potoku.

Naši su gosti bili i čelni ljudi Nogometnog kluba Rakov Potok, njegov predsjednik Ivan Babić te sportski direktor i trener prve momčadi Ervin Daku, koji su se osvrnuli na iznimno uspješnu jesensku sezonu prve momčadi, a govorili su i o ostalim natjecateljskim kategorijama u klubu kao i o uvjetima za rad.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.