Automobilističko-borilački sportski mikrofon

21. studenoga 2018.
Komentari isključeni
560 Pregleda

Najveći dio novog Športofona protekao je u razgovoru s automobilistima iz Samobora i Svete Nedelje, za početak s članovima Auto kluba Samobor, Antunom Laušinom i Markom Stanisavljevićem koji su se osvrnuli na netom završenu natjecateljsku sezonu u slalomu, vožnji na kronometar i formuli driver te najavili svoja očekivanja od nove.

Predah od automobilizma pronašli smo u najavi velikog borilačkog spektakla u Samoboru, 11. Ultimate fight challengea, koji je za subotu, 24. studenoga u 18 sati najavio Nenad Šančić iz Kickboxing kluba TNT iz Samobora.

Za kraj emisije ponovno smo ostavili automobilizam i još jednu najavu, a to je 9. po redu Rally Show Santa Domenica i izvješće s press konferencije na kojoj su njegovi organizatori i sudionici iznijeli svoje dojmove o ovom impresivnom vozačkom natjecanju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.