9. po redu Santa Domenica Rally Show – najatraktivniji do sada!

20. studenoga 2018.
Komentari isključeni
1.031 Pregleda

Deveti po redu Santa Domenica Rally Show – utrka koja je proteklih godina dokazala svoj status u svijetu rallyja u Hrvatskoj tako i izvan njezinih granica, održat će se na šoderici Savrščak od petka 23. do nedjelje 25. ovog mjeseca.

Što sve posjetitelje očekuje ove godine najavili su na današnjoj konferenciji za medije u Turističko-informativnom centru u Svetoj Nedelji organizatori iz Auto Carting kluba Sveta Nedelja. To su, između ostalih, predsjednik Organizacijskog odbora rallyja Daniel Vojvodić, direktor Rally Showa Santa Domenica Daut Damarija, vozač Nenad Lončarić i suvozač Davor Belić, koji su ujedno i jedni od brojnih sponzora rallyja te popularni pjevač Sandi Cenov koji po prvi put sudjeluje na Santa Domenica Rally Showu, i to sa suvozačicom.

Najavili su da će rally ove godine biti najatraktivniji do sada, a sudjeluje ukupno 107 posada s time da je među njima 25 vrhunskih vozača iz Europe. U petak će se održati party na servisnom parkiralištu šoderice Savrščak, a u subotu na jezeru Orešje u 14 sati počinje Shakedown – službeni trening, dok će ceremonijalni start biti u Svetoj Nedelji na Trgu Ante Starčevića u 18 sati i 30 minuta, a prije toga će se odabrati startne pozicije. U nedjelju u 8:30 sati je start prvog brzinskog ispita, a zadnjeg četvrtog u 14.30 sati. Podjela nagrada najboljim vozačima slijedi u 17 sati.


I ove se godine očekuje velik broj posjetitelja kao i fotoreportera i novinara, pa su organizatori naglasili da je sigurnost na rallyju najvažnija te sve zamolili da uvijek budu unutar obilježenih i sigurnih zona te da slijede upute sudaca i redara na stazi. Više poslušajte u današnjem Športofonu od 18 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.