Lopovi u akciji

19. studenoga 2018.
Komentari isključeni
1.602 Pregleda

Proteklog vikenda na samoborskom području dogodile su se dvije prometne nesreće, a zbog vožnje pod utjecajem alkohola samoborska policija je iz prometa isključila sedmero vozača, dok je jedna osoba isključena iz prometa zbog vožnje pod utjecajem droga. Policija je sankcionirala dvadeset i jednog vozača zbog prekoračenja brzine, šestero jer su nepropisno parkirali, jednog vozača jer nije bio vezan i jednog jer je nepropisno koristio mobitel u vožnji – doznajemo od samoborske policije.

Od policije doznajemo i kako se u dane vikenda na samoborskom i svetonedeljskom području dogodilo više teških krađa provaljivanjem. U petak je nepoznati počinitelj, između 17:15 i 18:00 sati, provalio u obiteljsku kuću u Rakitju iz koje je otuđio zlatni nakit. Nepoznati počinitelj je u petak između 17:00 i 18:45 sati, provalio u obiteljsku kuću u Molvicama, no ništa nije otuđeno. Provala je izvršena i u subotu u večernjim satima u obiteljsku kuću u Brezju, no također ništa nije otuđeno.

Nepoznati počinitelj je u nedjelju u popodnevnim satima razbio staklo na prednjim desnim vratima osobnog automobila parkiranog u ulici Tepec u Samoboru otuđio žensku torbicu.

Iz PP Samobor apeliraju na građane ako primijete sumnjive osobe da se kreću u blizini njihovih kuća ili stanova da nazovu 192 .

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.