O nogometu, rukometu i karateu

14. studenoga 2018.
Komentari isključeni
687 Pregleda

Na početku emisije osvrnuli smo se na aktualne nogometne rezultate, od Četvrte hrvatske do Prve županijske lige, pri kraju jesenskog dijela prvenstvenih nadmetanja.

Potom smo se posvetili rukometu, gdje su prvenstvene borbe u punom jeku i o dosadašnjem hodu Rukometnog kluba Rudar kroz Premijer ligu razgovarali s trenerom prve momčadi Hrvojem Štiboharom (na naslovnoj fotografiji). O stanju u samoborskom ženskom rukometu više smo saznali od predsjednika Ženskog rukometnog kluba Samobor Hrvoja Frankića (na gornjoj fotografiji), s kojim smo prokomentirali i dobre rezultate prve ekipe te najavili susjedski derbi Druge hrvatske lige – zapad, sa svetonedeljskom Slogom.

U nastavku emisije okrenuli smo se borilačkom sportu i najprije s mladim kyokushin karate borcem Brunom Pekezom iz Mas.Oyame Strmec, Brunom Pekezom (na fotografiji iznad), osvrnuli se na njegov prvi veliki seniorski uspjeh, ali i atraktivnost borbi u karate ringu bez zaštitne opreme.

Na kraju je s nama bio i glavni tajnik Hrvatskog karate saveza Darko Šimunec (gore na fotografiji), a tema razgovora s njim bilo je netom završeno Svjetsko karate prvenstvo u Madridu, ali i druge aktualnosti u hrvatskom karateu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.