Dokad tako?

14. studenoga 2018.
Komentari isključeni
1.133 Pregleda

Jedno od prepoznatljivih obilježja Osnovne škole Bogumila Tonija je uređenost unutarnjega i vanjskoga prostora za što se brinu učenici i svi djelatnici škole. U održavanje i uređivanje ulaže se puno pažnje, rada i novca i sve je vrijedno truda jer je školsko dvorište uvijek ispunjeno dječjim smijehom. Školsko je dvorište otvoreno svim sugrađanima, a posebice onim najmlađima kojima je taj prostor prilagođen svojim sadržajima i mjerama sigurnosti.

“Bogumilci” su u ponedjeljak bili jako žalosni jer je netko devastirao sjenicu smještenu u stražnjem dijelu školskoga dvorišta. Nažalost, ovo nije izolirani primjer ovakvoga ponašanja u našemu gradu. Slučaj je prijavljen policiji, a oštećeni su dijelovi popravljeni i sjenica je opet jedno od dražih učeničkih mjesta. No, svi se pitaju “dokad tako?”

Djelatnici škole Bogumila Tonija pozivaju sve da zajedno čuvamo našu školu i sve u njoj, sve što zajedno stvaramo kako bi svima školski dani, ali i trenuci slobodnoga vremena provedeni na tim prostorima, bili što ljepši i kvalitetniji. (Ivana Golić)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.