3D tehnologije za poduzetništvo

13. studenoga 2018.
Komentari isključeni
712 Pregleda

Grad Samobor u ponedjeljak, 19. studenog 2018. u Centru za mlade Bunker (ulica Savke Dabčević Kučar 8), organizira stručno predavanje na temu 3D tehnologija. Početak predavanja je u 18,00 sati.
Gost predavač, Damir Godec, izvanredni profesor i voditelj Katedre za preradbu polimera i drva na Fakultetom strojogradnje i brodogradnje, prenijeti će svoje bogato znanje i iskustvo u korištenju aditivne proizvodnje i mogućnostima primjene 3D tehnologija.

Cilj predavanja je upoznati sudionike s mogućnostima i ekonomskim aspektima primjene aditivnih tehnologija te motivirati poduzetnike za primjenu novih tehnologija u poslovanju.

Pozadina za organizaciju događanja je projekt „Mali Tehnopolis Samobor“ koji se provodi pod okriljem Grada Samobora, ima za svrhu revitalizaciju objekata u bivšoj vojarni Samobor u poduzetničku potpornu instituciju opremljenu s visokotehnološkom 3D opremom (printerom i skenerom).
Događanje ima za cilj promovirati nove tehnologije i poduzetništvo, predstaviti moguće tehnologije koje će se nabavljati u projektu te okupiti dionike privatnog i javnog sektora u svrhu populariziranja korištenja budućeg inkubacijskog prostora i novih tehnologija u MTS-u.

Prezentacija je namijenjena zainteresiranim tvrtkama koje se bave razvojem i proizvodnjom proizvoda od polimera, keramike i metala, proizvodnjom automobila, strojeva i uređaja, računala i elektroničkih i optičkih proizvoda, kako bi se upoznali s mogućnostima suvremenih aditivnih tehnologija u njihovom području djelovanja te svim ostalim pojedincima i udruženjima s interesom za aditivne tehnologije.
Budući da je broj sudionika ograničen, prijave za sudjelovanje primaju se najkasnije jedan radni dan prije održavanja predavanja na e-mail: renata@pcsamobor.hr ili na kontakt broj 01 3336 830 ili 091 3325 348.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.