Održan Svetomartinski bridž turnir u Samoboru

12. studenoga 2018.
Komentari isključeni
1.112 Pregleda

Tradicionalni bridž turnir u povodu Martinja, organizirao je Športski bridž klub Samobor na samo Martinje, u nedjelju 11. studenoga, u svom sjedištu u Restoranu „Samoborska oštarija“ u Samoboru.

U konkurenciji četrdeset natjecatelja, prvo mjesto osvojio je par iz Zagreba, majka i sin Bilušić, drugo mjesto osvojili su natjecatelji Samoborskog športskog bridž kluba, Darko Jesenšek i Ivo Gluščić a treće opet mješoviti par iz Zagreba, Ruso – Vištica.

Uz čestitke im je pehare i medalje uručla tajnica kluba, Sanja Zaradić.

Športski bridž klub Samobor nastavlja sa svojim redovitim turnirima utorkom i petkom u 18,30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane bridžiste (ili one koji to žele postati) da im se pridruže.

Športski bridž klub Samobor planira također organizirati napredne tečajeve, a tečaj za početnike početkom sljedeće godine. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.