Berba medalja u Budimpešti

12. studenoga 2018.
Komentari isključeni
752 Pregleda

Hrvatski kyokushinkai savez na 5. Hinomoto IBK kupu održanom u subotu u Budimpešti, predstavljali su članovi hrvatskog IKO Matsushima ogranka, Alen i Mateo Ćosić, Nika Šemeš i Bruno Stojanović iz svetonedeljske Domenice te Dominik Stanić i Ana Skukan iz samoborskog Fortisa.

Najuspješniji od naših natjecatelja na ovom međunarodnom natjecanju, gdje je nastupilo oko 300 natjecatelja, bio je Mateo Ćosić osvojivši zlato u srednjoj kategoriji mlađih kadeta, a nastupio je također i na natjecanju u katama. U srednjoj kategoriji mlađih kadeta nastupio je i njegov brat blizanac Alen te je osvojio broncu. Nika Šemeš nastupila je u katama i u borbama u kojima je bila uspješnija osvojivši 3. mjesto u teškoj kategoriji mlađih juniorki. Bruno Stojanović osvojio je dvije bronce i to u katama juniora i u borbama juniora teške kategorije. U teškoj kategoriji juniora nastupio je i Dominik Stanić, no njegov daljnji nastup na turniru i konačni solidan rezultat bio je, nažalost, prekinut u drugom kolu natjecanja zbog ozljede nosa zadobivene od mađarskog borca nedozvoljenom tehnikom. Ana Stanić je nastupila u katama u kategoriji seniorki gdje je osvojila srebro.

Album fotografija s turnira pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia, a više o radu klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor pogledajte na www.karate-kyokushinkai.hr.

Na slici: Bruno, Mateo, Alen i Nika nakon 5. Hinomoto IBK kupa i ekipa boraca u razgledavanju Budimpešte

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.