Proslava Martinja u svetomartinskoj župi

8. studenoga 2018.
Komentari isključeni
660 Pregleda

U nedjelju 11. studenog, u svetomartinskoj župi proslavit će se svetac zaštitnik – sveti Martin biskup. Svečana misa s procesijom, u kojoj će sudjelovati Samoborska narodna garda, članovi mjesnih odbora Glagovo, Sveti Martin, Drežnik i Molvice, dobrovoljna vatrogasna društva Galgovo, Drežnik i Molvice, Nogometni klub Glagovo s veteranima NK Galgova, Lovačko društvo Šljuka, Udruga umirovljenika i drugi, počet će u 11 sati. Euharistiju će predvoditi velečasni Antun Sente stariji, župnik župe Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Trodnevna priprava za ovu svetkovinu počinje večeras u 18 sati misnim slavljem koje će služiti svetonedeljski župnik, magistar Marijan Kušenić, sutra u 18 sati bogoslužje predvodi domaći župnik Siniša Hegedušić, a u subotu u 18 sati domaslovečki župnik Branimir Budinski.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.