Policija spremna za Martinje – od sutra pojačani nadzor vozača!

8. studenoga 2018.
Komentari isključeni
727 Pregleda

Bliži se proslava Martinja pa će i samoborska policija narednih dana imati više posla. Policijski službenici Policijske postaje Samobor će tijekom nadolazećeg vikenda, od 9. do 12. studenog provoditi pojačani nadzor svih sudionika u prometu, a posebno prema onima koji voze pod utjecajem alkohola.

Policija apelira na vozače ako će konzumirati alkohol da ne sjedaju za volan te da koriste taxi ili javni gradski prijevoz.

U protekla 24 sata samoborska policija je zbog prebrze voženje sankcionirala 18-ero vozača, šestero ih je kažnjeno jer su nepropisno koristili mobitel u vožnji, troje jer nisu bili vezani, a jedan je vozač isključen iz prometa i uhićen, jer je opetovano uhvaćen da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima, a i vozilu kojim je upravljao istekao je tehnički pregled.

Samoborska policija u protekla 24 sata zabilježila je dvije teške krađe provaljivanjem u obiteljske kuće. Nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kući u Savskoj ulici u Bestovju i to između 11:10 i 11:40 sati, a između 16:00 i 17:20 sati provala je izvršena i u obiteljsku kuću u Ulici Vladimira Nazora u Bregani.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.