Krajem studenog kreće Zimska trail liga

7. studenoga 2018.
Komentari isključeni
618 Pregleda

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizator je zimske trail lige, koja se održava u bajkovitom okružju Samoborskog gorja. Kao i proteklih godina, natjecatelje očekuju dvije lijepe, tehnički zahtjevne staze, duga na 15,7 km, kratka na 9,17 km te kratka rekreativna staza duga 5 km za rekreativce i nordijsko hodanje.

Prvo kolo održava se u subotu, 24. studenog, a kroz 13 kola liga će trajati do 23. veljače kad se održava već tradicionalno Fašničko kolo. Liga će se održavati svake subote u 10 sati, a start i cilj je ispred Lovačke kuće na Poljanicama.

Nakon istrčane utrke okrjepa će biti spremna u ugodnom ambijentu Lovačke kuće, a uz domaće specijalitete po posebnim “sportskim” cijenama, sudionike očekuje i niz iznenađenja, između ostalih i zabavna tombola na svakom kolu.

Prijave su moguće putem Stotinke, https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/775, a sve informacije dostupne su na https://kciptsamobor.com/samoborska-zimska-trail-liga/ te Facebooku:
https://www.facebook.com/SMBZTL/, https://www.facebook.com/events/1922549991382955/.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.