Najnovije

Obiteljsko okupljanje na Priči o Bogici

6. studenoga 2018.
Komentari isključeni
296 Pregleda

Kazalište Prijatelj izvelo je jučer obiteljsku predstavu u prepunoj dvorani Osnovne škole Mihaela Šiloboda. Više od 200 učenika i članova njihovih obitelji dugačkim pljeskom nagradilo je izvrsnu edukativnu predstavu “Priča o Bogici ili nije sramota biti siromašan”. Na šaljiv i pristupačan način predstava progovara o socijalnoj diskriminaciji koja je nažalost prisutna u svim sredinama i kod djece od najranije dobi. Kroz priču o svom djetinjstvu, djevojčica Bogica pokazala je kako se veselje i radost igre ne mogu kupiti novcem te podsjetila roditelje na važnost vremena koje kvalitetno provode sa svojom djecom.

Zahvaljujući pristupačnim obiteljskim ulaznicama i pozitivnim povratnim reakcijama roditelja i učenika, mještani svetomartinskog kraja nadaju se daljnjoj suradnji s Hrvojem Zalarom i Kazalištem Prijatelj.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.