Klikovci učili plesnu fotografiju

25. listopada 2018.
Komentari isključeni
661 Pregleda

Društveni dom Strmec bio je preksinoć domaćin nesvakidašnjem plesno – fotografskom događaju. U organizaciji Foto kluba Klik održana je praktična radionica fotografiranja plesne umjetnosti pod vodstvom fotografa Maria Kocipera, člana kluba i službenog fotografa Hrvatskog show dance saveza.
U prvom dijelu radionice dvadesetak polaznika je slušalo teoretski dio te su mogli neposredno razgovarati s Anom Vesel Križaj, plesnim pedagogom i koreografom iz plesnog kluba Megablast iz Velike Gorice. Potom su plesali Elena Beganović, Nika Lučan Grgić i Marino Jakovčević dok su fotografi, slijedeći upute, pokušavali uhvatiti najbolje plesne pokrete, a potom se analiziralo što je karakteristično i bitno za koju vrstu plesa.
foto: Saša Kliska

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.