Filmski maraton u novom kinu

21. listopada 2018.
Komentari isključeni
889 Pregleda

Temeljito obnovljena kino dvorana u Samoboru jučer poslijepodne otvorila je svoja vrata i za građanstvo, besplatnim projekcijama filmova “Vili Kočnica” za djecu i “Venom” za odrasle. Na početku prikazivanja filmova sve je, uz ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta Jelenu Vojvodu, pozdravila i dobrodošlicu u novu kino dvoranu svima poželjela zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, a na ulazu su ih dočekale Mažoretkinje Unity S.

Danas je filmski program u kinu nastavljen cjelodnevnim maratonom na novom platnu i uz novo ozvučenje, a ulaznice za sve projekcije iznose simboličnih 10 kuna. U ostatku dana, u 15 i 17 sati prikazuje se animirani sinkronizirani film “Stopalići”, u 18.30 akcijski SF “Venom”, a u 21 sat akcijski triler “22 milje”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.