Prijem za veteransku nogometnu sekciju Save Strmec

17. listopada 2018.
Komentari isključeni
1.319 Pregleda

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec sa zamjenikom Davorom Nađijem i predsjednikom Gradskog vijeća Matejom Vrdoljakom, bili su danas domaćini svečanog prijema za 20-ak članova veteranske sekcije Nogometnog kluba Sava Strmec. Članovi veteranske sekcije NK Save Strmec krajem rujna u Poreču su osvojili 2. mjesto na državnom prvenstvu veterana u nogometu, a vratar veteranske sekcije Save Ervin Horvatinec proglašen je vratarom prvenstva. Veteranima Save pripalo je Javno priznanje Grada Svete Nedelje, a prigodom njegove dodjele Dario Zurovec je istaknuo kako je ovaj uspjeh rezultat velikog zalaganja i uloženog truda i dodao da je iznimno ponosan na njihove uspjehe. Zaželio im je još puno osvojenih prvenstava i utakmica u predstojećem razdoblju.

Za drugo mjesto na 19. državnom prvenstvu veterana u nogometu, uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje, Savi je dodijeljena i novčana nagrada. Zahvalnicu i novčanu nagradu primio je i sportski trener NK Save Krunoslav Ljubej, dok je vrataru veteranske sekcije, Ervinu Horvatincu, uručeno Priznanje za izvanredan uspjeh, uz pripadajuću novčanu nagradu.

Kako bi zahvalili na međusobnoj suradnji, ali i dodijeljenim priznanjima, članovi kluba NK Sava Strmec – veteranska sekcija pripremili su iznenađenje gradonačelniku u vidu prigodnog dara – dresa s potpisima igrača.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.