Ekipno srebro i dvije ekipne bronce za samoborske gimnastičarke

17. listopada 2018.
Komentari isključeni
1.557 Pregleda

Samoborske gimnastičarke osvojile su jedno ekipno srebro i dvije ekipne bronce na 2. kolu Kupa Hrvatske, kojemu je 13. listopada domaćin bio ZTD Hrvatski sokol iz Zagreba.

U kategoriji mlađih kadetkinja B ekipa u sastavu: Mia Bajan, Lora Jaklenec, Jelena Kruhan, Nola Lucarić i Elena Vlahović osvojila je brončanu medalju, a najbolja pojedinka bila je Jelena Kruhan na 4. mjestu.

Ema Kristina Šprljan nastupila je u kategoriji juniorki B i pojedinačno se plasirala na 7. mjesto.

U C programu ekipa kadetkinja C također je osvojila ekipnu broncu. Ekipu su činile: Marta Jelić, Ana Matijaščić, Bruna Mrzak, Lucija Mučnjak, Korina Petrović i Eva Prčić. Korina Petrović bila je najbolja pojedinka, na 7. mjestu.

Ema Babić, Tara Bartaković, Barbara Jelić i Maja Lehpamer osvojile su ekipno srebro u kategoriji juniorki C programa. Najbolja pojedinka u toj kategoriji bila je Barbara Jelić na 4. mjestu.

Na natjecanju su ih pratile trenerice Jelena Pađan i Martina Bublić dok je Tea Lagančić iz samoborskog kluba bila sutkinja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.