Šest prvih mjesta za samoborske streličare u Kutini

16. listopada 2018.
Komentari isključeni
895 Pregleda

U Kutini je u nedjelju održan prvi ovosezonski dvoranski streličarski turnir, koji se boduje i za Kup Hrvatske u apsolutnoj kategoriji (miješana ženska i muška kategorija za kadete, juniore i seniore) za discipline složenog i zakrivljenog luka.

Nastupilo je i devetero streličara Streličarskog kluba Samobor i otvorilo dvoransku sezonu. U klasi složenog luka za seniore Mario Vavro osvojio je prvo mjesto puknuvši 594 krugova, samo krug manje od državnog rekorda, koji je sam postavio 2015. godine. U istoj kategoriji Talia Valentak osvojila je prvo mjesto u kategoriji djevojčica, a Lana Koller treće u seniorkama. Vigo Mikola bio je četvrti u kategoriji složenog luka za kadete. U kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice Luna Pađan osvojila je prvo, a u seniorskoj kategoriji Bruno Noršić 14. mjesto. Zlatko Pentek osvojio je šesto mjesto u kategoriji golog luka za seniore. U klasi standardnog luka prvo mjesto su osvojili Dora Sokolović u kategoriji djevojčica i Kristijan Sopić u kategoriji dječaka.

Za kup su se uspjeli kvalificirati Mario Vavro i Lana Koller u apsolutnoj kategoriji za složeni luk. Mario je na kraju osvojio prvo mjesto, a Lana peto.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.