Počele prijave za besplatne radionice SURLA WORKSHOP micro:bit!

9. listopada 2018.
Komentari isključeni
754 Pregleda

Udruga SURLA uskoro počinje provoditi besplatne radionice SURLA WORKSHOP micro:bit. Radionice su namijenjene djeci, a novost, u odnosu na prošlu godinu, je da udruga sudjeluje u Croatian Makers Ligi koju je pokrenuo IRIM – Institut za razvoj i inovativnost mladih.

Cilj Lige je omogućiti široko uključivanje robotike, automatike i programiranja u edukaciju u osnovnoškolskom uzrastu. Zbog sudjelovanja u Croatian Makers ligi SURLA će dobiti i određene donacije tj. robote od IRIM-a.

Svi koji žele sudjelovati u radionicama SURLE i natjecati se u Croatian Makers Ligi trebaju se prijaviti mailom na workshop@surla.hr.

Mjesto druženja i stvaranja i ove će godine biti Centar za mlade i to subotom od 9 do 12 sati. Više informacija moći će se dobiti u subotu, 13. listopada u Bunkeru gdje će se u 9 sati održati roditeljski sastanak i najaviti sve planirane aktivnosti.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.